Alleen busvervoer

€ 35,00

busvervoer en entree

€ 45,00

Wij verwelkomen u graag op een van onze bussen!
U kunt met onze bus mee vanaf €35,00.
We vertrekken ’s morgens om 8:00 uur in Bergen op Zoom en gaan langs een aantal opstapplaatsen. De verwachting is rond 10.00 uur bij de Brabanthallen in Den Bosch te zijn, Om 18:00u vertrekken we weer terug. Verwachtte aankomsttijd is +/- 19:00 uur aan de hand van uw op/afstapplaats.

Het allerleukste dagje uit voor vriendinnen!

Ook zo’n zin in de feestmaand? Van 24 t/m 30 november 2023 vieren Margriet en Libelle in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch het gezelligste winterfeest: Dé Winterfair! Beleef het feestdagengevoel en kom cadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen.

Op de Winterfair vind je alles wat je nodig hebt om te schitteren tijdens de feestdagen. Het is dé plek om met je moeder, zus, vriendin of dochter in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Je kunt eindeloos shoppen bij de honderden winkeltjes en kraampjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten en nieuwe producten proeven en proberen. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows, stel je ideale kerstmenu samen en doe ideeën op voor de feestdagen.

Kijk voor meer informatie op de website https://www.dewinterfair.nl

Opstapplaats

8:00 Bergen op Zoom, NS Station
8:15 Wouw, sporthal Ommeganck
8:25 Roosendaal, NS Station
8:40 Rucphen, Sprundelseweg 31
9:00 Etten-Leur, Valpoort Winkelcentrum bushalte
9:20 Breda, Breda West Carpool A58, Bagven Park

Data

Wij rijden op de volgende datum:

– Maandag 27 november 2023 – boekingen gesloten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan