Busmaatschappij Tilburg

Of u nu een dagtocht wilt maken naar Scheveningen, een evenement gaat bezoeken, een meerdaagse reis wilt maken of een touringcar wilt huren: bij een busmaatschappij als Muys Reizen, nabij Tilburg, bent u aan het juiste adres. In ons wagenpark vindt u meer dan 50 (luxe) touringcars en taxibusjes. Zo heeft u oneindig veel mogelijkheden. Waarvoor schakelt u ons touringcarbedrijf in?

Busmaatschappij nabij Tilburg is van alle markten thuis

Bij Muys Reizen kunt u terecht voor vrijwel alle soorten uitstapjes. Zo bieden wij onder meer:

Omdat wij enkel professionele chauffeurs in dienst hebben, zorgen wij ervoor dat u zorgeloos op uw bestemming aankomt en u wordt ook weer veilig thuisgebracht. Daarnaast biedt onze busmaatschappij ook bussen te huur aan in de omgeving van Tilburg. Ideaal wanneer u een familiedag organiseert of een bedrijfsuitje heeft gepland. Het type vervoer is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap. Maar het zal u aan niets ontbreken.

Informeer naar de kosten en mogelijkheden

Heeft u interesse in de diensten van onze busmaatschappij, gevestigd in de buurt van Tilburg? Neem dan contact met ons op via (+31) 0165-342351 om de mogelijkheden en de kosten te bespreken. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over busvervoer in de omgeving.

Meer informatie:

Bus voor 30 personen | Busverhuur Brabant | Bus huren met chauffeur prijzen | Touringcar Rotterdam

Muys Reizen

  • Sprundelseweg 31
    4715 RB Rucphen

Kaartgegevens
Kaartgegevens © 2017 Google
KaartgegevensKaartgegevens ©2017 Google
Kaartgegevens ©2017 Google