R

Door heel Europa

R

Reizen op maat

R

Oneindig veel mogelijkheden

Touringcar huren Breda

U kunt een touringcar huren met chauffeur in Breda of elders in Brabant via Muys Reizen voor aantrekkelijke prijzen. Touringcar verhuur in Brabant is op zich zo gevonden. Even Googelen levert al gauw een hoop resultaten op. Zeker wanneer u op zoek bent naar een touringcar voor in het buitenland is het echter wel belangrijk dat u veilig op de plaats van bestemming aankomt. Daarom kunt u bij Muys Reizen een touringcar huren met een ervaren en klantvriendelijke chauffeur. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het aantal personen waaruit uw gezelschap bestaat. U kunt dan ook het beste even contact opnemen met de klantenservice van Muys Reizen om uw situatie en uw wensen door te spreken. Onze medewerkers kunnen u dan van gedegen advies voorzien over de prijzen van de touringcar met chauffeur die u wilt huren.

Taxibus

8 zitplaatsen

Minibus

20 - 22 zitplaatsen

Luxe-mini touringcar

30 - 33 zitplaatsen

Bus

49 - 64 zitplaatsen

Een touringcar huren voor uw evenement in Breda of de rest van Brabant

Een tripje naar het buitenland hoeft natuurlijk niet de enige reden te zijn om een touringcar te willen huren in Brabant. Als touringcar verhuur bedrijf in Brabant hebben wij in alle jaren dat wij actief zijn, allerlei soorten groepen mensen mogen vervoeren en kunnen wij oprecht zeggen dat wij voor iedere situatie een oplossing kunnen vinden. Dat begint bij een keuze van het geschikte voertuig uit ons uitgebreide, 50 voertuigen tellende wagenpark. Een touringcar huren in Breda is over het algemeen aan te raden voor groepen tussen de 30 en de 64 personen. Voor kleinere groepen is het huren van een taxi- of minibus meestal voldoende. Grotere groepen kunnen gebruik maken van onze luxe dubbeldekkers, die plaats bieden aan maar liefst 92 personen!

Touringcarverhuur in Brabant met aandacht voor de klant

Brabantse gezelligheid is niet voor niets een van de meest belangrijke exportproducten van de provincie. Wanneer u een touringcar wilt huren in Breda of elders in Brabant dan doet u dat vooral omdat u een gezellige rit naar uw bestemming wilt hebben. Muys Reizen is gevestigd in Rucphen en wij denken altijd actief mee met onze klanten. Wij bieden iedereen een oplossing op maat en daarmee onderscheiden wij ons als touringcar verhuur bedrijf in Brabant. Wacht dus niet langer en vraag naar de mogelijkheden bij onze klantenservice. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u een maatoplossing kunnen bieden als u een touringcar met chauffeur wilt huren in Brabant voor zeer schappelijke prijzen. U kunt ons bereiken door te bellen met telefoonnummer 0165 342351.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan