R

Door heel Europa

R

Reizen op maat

R

Oneindig veel mogelijkheden

Huur een bus met chauffeur

De zin “huur een bus met chauffeur” heeft u vast en zeker gehoord als u een bedrijfsuitje, schoolreisje, groepsreis of andere activiteit organiseert. Maar bij welke busmaatschappij kunt u dan het beste terecht? Bij Muys Reizen natuurlijk. Of u nu één dag of meerdere dagen op pad wilt in binnen- of buitenland: dankzij onze jarenlange ervaring spelen wij perfect in op de wensen van de klant.

Taxibus

8 zitplaatsen

Minibus

20 - 22 zitplaatsen

Luxe-mini touringcar

30 - 33 zitplaatsen

Bus

49 - 64 zitplaatsen

Huur een bus met chauffeur bij Muys Reizen

Bij Muys Reizen zijn enkel ervaren chauffeurs in dienst die u altijd veilig naar uw bestemming brengen én weer ophalen. Als u een bus met chauffeur huurt, heeft u de keuze uit verschillende soorten vervoersmiddelen. Welke bus geschikt is voor uw gezelschap is afhankelijk van de samenstelling. Zo heeft u onder meer de keuze uit:

  • Taxibussen geschikt voor maximaal 8 personen
  • Minibussen met 20 á 22 zitplaatsen
  • Luxe touringcars voor 30 tot 33 personen
  • Touringcars met plaats voor 49 tot 64 personen
  • Luxe dubbeldekkers met maximaal 92 zitplaatsen

Waarvoor huurt u een bus met chauffeur?

Staat er een groepsreis naar Italië op de planning? Organiseert u het jaarlijks terugkerende bedrijfsuitje? Of vindt er een familiedag plaats? Wat de activiteit ook is: huur een bus met chauffeur bij Muys Reizen. Vraag een offerte aan door te bellen naar (+31) 0165-342351. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over onze dienstverlening.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan