Groepsreizen

Muys Reizen kan voor u complete groepsreizen verzorgen in binnen- en buitenland. Bezoek de bezienswaardigheden in Amsterdam, Berlijn, Parijs of zelfs Milaan. Ga skieën in de franse alpen, of zonnen aan de Spaanse costa’s.

Met het hele bedrijf of met alle familieleden er even tussenuit, voor een dag, een week of nog langer, alles is mogelijk!

Meer weten?

Laat vrijblijvend een offerte samenstellen voor uw ideale reis.

Binnenland

Lekker een paar dagen met een groep erop uit? Muys Reizen is graag van dienst.

Voor groepen vanaf 8 personen kunnen wij een gezellige reis op maat voor u organiseren.

Enkele voorbeelden voor een paar dagen Nederland: Denk eens aan een paar dagen naar de Limburgse heuvels, met bezoek aan de grotten in Valkenburg, winkelen in Maastricht en een rondrit over de prachtige Mergelland-route, langs de vakwerkhuizen in schilderachtige dorpen. Of ontdek het Friese waterlandschap, met het gezellige Sneek, het beroemde Dokkum, het kameleondorp Terherne en de winkelstad Leeuwarden. Natuurlijk kunt u ook uw eigen programma samenstellen. Wij helpen u graag!

Buitenland

Ook voor dagtrips of meerdaagse reizen naar het buitenland kunt u bij Muys Reizen terecht. Voor groepen vanaf 9 personen kunnen wij op maat uw reis samenstellen. Wij kunnen uw reis door heel Europa verzorgen. Natuurlijk mogen de attractieparken hierbij niet ontbreken!

Disneyland Parijs is het park voor een paar onvergetelijke dagen bij Mickey en zijn vrienden. Wij kunnen u geheel verzorgde reizen aanbieden waarbij u tijd genoeg heeft om alle attracties uit te proberen en indien u wilt ook een bezoek kunt brengen aan de lichtstad PARIJS. Maar ook Moviepark Germany in Bottrop (bij Oberhausen), Europapark bij Rust (Duitsland) en Fantasialand in Bruhl zijn een bezoekje meer dan waard!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan