Geschiedenis

De organisatie en geschiedenis van Muys Reizen

Muys Reizen bestaat al sinds 1926. Met paard en wagen begon Adriaan Muys in St.Willebrord. Hij was daarmee grondlegger van Muys Reizen. In eerste instantie richtte hij zich vooral op het vervoer van goederen, maar hij had al snel door dat het personenvervoer een grote vlucht zou gaan nemen. Zijn eerste bus was een omgebouwde vrachtauto die arbeiders uit verre streken, naar de fabrieken in de stad of de kolenmijnen vervoerde.

Het eenmansbedrijfje van toen is inmiddels uitgegroeid tot een grote firma, paard en wagen heeft plaats moeten maken voor een vloot van 50 moderne touringcars. Sinds 1981 zit Muys Reizen in Rucphen. Er is ook een vestiging in Essen België. Tevens zijn er Service monteurs in dienst die er voor zorgen dat iedere bus in optimale conditie blijft, elke dag opnieuw.

Ervaren chauffeurs, vertrouwd met de bussen, brengen u veilig naar elke bestemming in Europa. Vriendelijk en ervaren personeel staat klaar om ook van uw reis een succes te maken. Pendelritten, studentenreizen, seniorenreizen, schoolreisjes, wintersportreizen, Europatours etc.. Het wordt allemaal vanuit Rucphen en Essen gerealiseerd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan