Valkenburg

Een dagje weg naar de kerststad van Nederland!

In deze periode van het jaar wordt Valkenburg omgetoverd tot een gezellige kerststad. Valkenburg wordt mooi versierd met kerstlichtjes en mooi versierde kerstbomen, wat de kerstsfeer nog groter maakt.

Houdt u niet van deze kerstsfeer, dan zijn er genoeg andere dingen die u kunt doen in Valkenburg!

U kunt op zoek gaan naar het 'Zwarte Goud' in de steenkolenmijn. Bekijk vanaf ondergrondse bodem hoe veel mensen de vorige eeuw in deze mijnen werkten. Ontdek het zelf in Valkenburg en luister naar de interessante verhalen over vroeger.

Wanneer u nog meer wilt ontdekken onder de grond kunt u een van de grotten bekijken. Ontdek de Fluweelengrot, waarbij u prachtig uitzicht heeft over het stadje Valkenburg. Liever niet te voet door de grotten? Bezoek dan de Gemeentegrot, waarbij een u een rondleiding krijgt door middel van een treintje!

Tot slot mag ook MergelRijk niet ontbreken bij een dagje Valkenburg. Hier vindt u de verhalen van de grotten via zandsculpturen, films en teksten. Zo beleefd u Valkenburg op een unieke manier!

Wij rijden op donderdag 20 en zaterdag 22 december 2018.


Valkenburg kerstinformatie


Vindt hiernaast de website met meer kerstinformatie over Valkenburg!

Meer informatie

We verwachten aan te komen in Valkenburg omstreeks 11 uur.
De bus zal parkeren op het parkeerterrein van het Holland Casino.
Wij gaan naar Valkenburg op donderdag 20 en zaterdag 22 december 2018.
Breda, Etten-Leur, St. Willebrord, Rucphen (gratis parkeren bij Muys Reizen), Roosendaal en Bergen op Zoom. Extra opstapplaatsen in overleg.
U kunt met onze bus mee voor €27,- p.p.