EUR/ p.p.19,-

  • Utrecht, de Domstad!
Utrecht Stadscentrum

Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. De stad is gebouwd rondom de Domtoren, die u geen seconde uit het oog kunt verliezen. Verdwalen in de sfeervolle, autovrije binnenstad is daardoor onmogelijk. Utrecht heeft schitterende grachten met bijzondere werfkelders vol sfeervolle caféetjes en terrasjes aan het water. Naast de Domtoren telt Utrecht nog honderden andere monumenten, die bijdragen aan een bijzondere atmosfeer in deze eeuwenoude studentenstad.

Denkt u hierbij aan het Oude Hortus Universiteitsmuseum, Centraal museum of het Spoorwegmuseum. Ook kent Utrecht een sfeervolle oude binnenstad met talloze boetiekjes en populaire warenhuizen. Voor de mooiste woonwinkels moet u in de Zadelstraat zijn, en trendy en betaalbare kleding vind je op de Steenweg bij de winkels van bekende modeketens.

Kortom, er is genoeg te zien in de bruisende stad Utrecht!

We gaan naar Utrecht op zaterdag 2 december 2017.

Programma

We vertrekken vanuit Diverse opstapplaatsen naar het centrum van Utrecht.

De verwachte aankomsttijd is 10u.

Kies voor ons leuke samengestelde programma, of geniet zelf vrijblijvend van de stad. Ga heerlijk winkelen, gezellig terrasjes doen en vergeet zeker niet de Dom te bezoeken!

Zin in ons programma? We gaan eerst lekker van koffie/thee met gebak genieten, dan bezoeken we het beroemde spoorwegmuseum. Na het museum is het tijd voor een heerlijke lunch, en na de lunch heeft u nog tijd om even het centrum te bewonderen

De bus vertrekt retour rond 18.00uur

Prijs


U kunt met onze bus mee voor:
19 euro p.p.

Het programma kunt u bijboeken voor
30,50 EUR p.p.

Geen zin om alles zelf uit te zoeken?

Wij regelen het voor jou!

Geniet eerst van koffie/thee met een heerlijk gebakje

Bezoek het spoorwegmuseum, geniet daarna van een lekkere lunch en ervaar 's middags zelf de authentieke binnenstad.

Vrijblijvend bij te boeken voor 30,50 euro p.p.