Overdekt winkelen in Oberhausen

Oberhausen

In Oberhausen heeft u keuze uit maar liefst 3 kerstmarkten!

CentrO Oberhausen

Hier vindt u maar liefst 3 kerstmarkten met allen een verschillend thema. De ene biedt een mooi Alpenlandschap waarin u zich in de besneeuwde bergen waant. In Santa's Village vindt u dan weer een huttendorp waar je allerlei lekkers, speelgoed en bijzondere spullen kunt kopen. Voor de kinderen is er ook een kerstmarkt met een sprekende sprookjesboom, een treintje, een carrousel en een snoepjesmaker die de kinderen een magische dag bezorgen. Oberhausen is een gezellig dagje uit voor jong en oud!

Altstad

Op de oude markt in Oberhausen beleeft u de traditionele kerstmarkt: betoverende lichtjes en hoge dennenbomen met sfeerlichten bezorgen u een unieke ervaring. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken!

Wij rijden op zaterdag 7 december 2019 naar Oberhausen.

Zien wij u ook op deze kerstmarkt? Graag tot dan!


Meer informatie

De bus zet u af vlakbij het centrum van Oberhausen. Vanuit hier kunt u makkelijk en snel het autovrije centrum bereiken en beginnen met het ontdekken van deze leuke stad!
Wij gaan naar Oberhausen op zaterdag 7 december 2019.
Bergen op Zoom, Wouw, Roosendaal, Rucphen (gratis parkeren bij Muys Reizen), St Willebrord, Etten-Leur en Breda. Bij een meerprijs van €2,50 kunt u opstappen bij de volgende plaatsen: De Stok Roosendaal, Zundert, Oudenbosch, Hoeven en Rijsbergen.
U kunt met onze bus mee voor €27,50 p.p.