R

Door heel Europa

R

Reizen op maat

R

Oneindig veel mogelijkheden

Busbedrijf Breda

Een busbedrijf in de regio Breda dat rekening houdt met uw wensen en altijd op zoek gaat naar de best passende oplossing voor u en uw gezelschap, dat is Muys Reizen. Onze ervaring in personenvervoer overspant inmiddels bijna een eeuw en in al die tijd hebben wij praktisch alle situaties waar mensen bij een busbedrijf tegenaan kunnen lopen de revue zien passeren. In Breda en omstreken staan wij dan ook bekend als zeer vaardig, professioneel en, niet te vergeten, klantvriendelijk. Ons busbedrijf komt dan ook graag met u in contact om de vervoersmogelijkheden in Breda met u te bespreken en tot een passende oplossing te komen.

Taxibus

8 zitplaatsen

Minibus

20 - 22 zitplaatsen

Luxe-mini touringcar

30 - 33 zitplaatsen

Bus

49 - 64 zitplaatsen

Een busbedrijf in regio Breda met vele opties

Bij Muys Reizen kunt u terecht voor vrijwel alle soorten uitstapjes. Wij kunnen u deze brede dienstverlening bieden door ons uitgebreide wagenpark dat inmiddels 50 voertuigen omvat. U kunt ons busbedrijf vlakbij Breda benaderen voor de volgende vervoersmogelijkheden:

  • Dagtochten;
  • Groepsreizen in zowel binnen- als buitenland;
  • Schoolreizen.

Daarbij kunt u ook nog eens kiezen uit een van de luxe touringcars, bussen en zelfs luxe dubbeldekkers. Het type vervoer is uiteraard afhankelijk van de grootte van uw gezelschap. Neem contact op met ons busbedrijf bij Breda voor meer informatie over de mogelijkheden door te bellen met telefoonnummer 0165 342351. Indien u al weet wat voor soort vervoer u nodig heeft, kunt u uiteraard ook direct een offerte aanvragen via onze website.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan