R

Door heel Europa

R

Reizen op maat

R

Oneindig veel mogelijkheden

Bus voor 30 personen

Wilt u een bus voor 30 personen huren? Omdat u met de sportclub een belangrijke wedstrijd heeft aan de andere kant van het land? Of omdat u een bedrijfsuitje of schooluitje organiseert? Wat voor reden u ook heeft en hoe groot uw gezelschap ook is: Muys Reizen is u graag van dienst. Met meer dan 50 touringcars kunnen wij gegarandeerd aan uw vraag voldoen.

Taxibus

8 zitplaatsen

Minibus

20 - 22 zitplaatsen

Luxe-mini touringcar

30 - 33 zitplaatsen

Bus

49 - 64 zitplaatsen

Waarom een bus voor 30 personen huren bij Muys Reizen?

Als u op zoek bent naar een touringcarbedrijf merkt u snel dat er tal van bedrijven actief zijn in de omgeving. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Bekijk dan de mogelijkheden van Muys Reizen. Waarom? Dat leggen wij u graag even uit. Allereerst beschikken wij over een riant wagenpark met taxibusjes, minibusjes, touringcars en schoolbussen. Zo vindt u altijd een bus die geschikt is voor 30 personen. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat uw reis naar wens verloopt, omdat wij een oplossing op maat bieden. En niet geheel onbelangrijk: u betaalt nooit te veel.

Bel voor meer informatie

Wilt u meer weten over het huren van een bus voor 30 personen? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op met Muys Reizen. Onze medewerkers staan u graag te woord als u belt naar (+31) 0165-342351.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan