R

Door heel Europa

R

Reizen op maat

R

Oneindig veel mogelijkheden

Bus schoolreis

Met de bus op schoolreis is voor de kinderen natuurlijk al een avontuur, maar het regelen van het busvervoer voor de schoolreis kan voor u als organisator ook een uitdaging zijn. Waar gaat u naartoe met de kinderen? Wat kost het vervoer en wat voor bus heeft u nodig? Alle kinderen én begeleiders moeten er natuurlijk in kunnen. Voor het antwoord op deze vragen is het fijn als u een maatschappij kiest die met u meedenkt en die vanuit ervaring en expertise met antwoorden kan komen waar u zelf wellicht niet eens aan gedacht heeft. Bij Muys Reizen kunt u het busvervoer voor een schoolreis in orde maken. Onze klantvriendelijke chauffeurs staan klaar om de kinderen met de bus naar de plek van de schoolreis toe te brengen. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden!

Taxibus

8 zitplaatsen

Minibus

20 - 22 zitplaatsen

Luxe-mini touringcar

30 - 33 zitplaatsen

Bus

49 - 64 zitplaatsen

Een bus voor een schoolreis naar de leukste attractieparken vindt u bij Muys Reizen

Met het busvervoer van Muys Reizen wordt een schoolreis een onvergetelijke ervaring voor de kinderen. Bij Muys Reizen verzorgen wij onder andere het busvervoer voor schoolreizen naar:

  • Duinrell;
  • Bobbejaanland;
  • Toverland;
  • Het Dolfinarium;
  • De Efteling;
  • Bokrijk.

Door met de bus op schoolreis te gaan kan voor de kinderen de pret alvast beginnen en als begeleider heeft u de zekerheid dat de kinderen veilig zijn en dat u op tijd op de plaats van bestemming aankomt, en weer wordt opgehaald natuurlijk. Wacht dus niet langer en vraag nu een offerte aan voor het busvervoer voor een schoolreis. U kunt uw vragen over de kosten van een bus voor een schoolreis ook telefonisch stellen. Hiervoor kunt u bellen met telefoonnummer 0165 342351.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan