Ga mee en ontdek Londen tijdens het mooiste periode van het jaar!

 

2 daagse Londen

14 en 15 december 2024

Het blijft toch ons mooiste weekendje weg:

 

Londen!

 

Ga met ons mee naar het betoverende Londen tijdens de kerstperiode.

We verwachten die zaterdag rond een uur of 12.00 ’s middags aan te komen in centrum Londen, wij zetten u af naast het Hyde Park, waar jaarlijks hét Winter Wonderland wordt gehouden! Daar kunt u genieten van de mooiste shows, verschillende attracties en natuurlijk de lekkerste Engelse hapjes.

Vanaf hier kunt u gemakkelijk te voet naar alle bezienswaardigheden zoals Piccadilly circus, Harrods, Oxford Street, Buckingham Palace en nog veel meer. Gezellig om samen met uw partner, vrienden en vriendinnen of als ouder-kind een lekker weekendje weg te gaan!

De prijs is o.b.v een 2 persoonskamer. Wilt u echter een 3 persoons kamer of een éénpersoonskamer, neemt u dan even contact op met een van onze medewerkers.

We hopen u snel te mogen begroeten in onze bus!

Programma

Zaterdag 14 December 2024

We starten onze dag hartstikke vroeg! Nadat we langs alle opstapplaatsen zijn geweest en iedereen lekker warm in de bus zit vertrekken we met volle zin naar Calais. Daar gaan we met de bus op de trein om de overtocht te maken naar Engeland. We verwachten rond 12.00 Engelse tijd aan te komen in Londen! We zetten iedereen veilig af naast het Hyde Park, vanaf dan bent u in de gelegenheid om uw dag vrij te besteden. Nadat u lekker rond heeft kunnen wandelen en heeft kunnen genieten van al het leuke wat Londen te bieden heeft deze periode, gaan we in het begin van de avond met de bus naar het hotel voor de overnachting.

Zondag 15 December 2024

Na een heerlijke nachtrust staat het ontbijt op u te wachten, hierna vertrekken we weer naar het centrum van Londen. Waar u weer in de gelegenheid bent om Londen te verkennen. Tegen het eind van de middag aan, zullen we vertrekken naar Nederland. We verwachten rond 02.00 ’s nachts aan te komen.

Opstapplaatsen

05:15 Breda
05:45 Etten-Leur
06:00 Rucphen, Sprundelseweg 31 (gratis parkeren op afgesloten terrein)
06:15 Roosendaal
06:45 Bergen op Zoom

opstappen in België mogelijk in overleg, neem contact op met de medewerkers van Muys Reizen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan