R

Door heel Europa

R

Reizen op maat

R

Oneindig veel mogelijkheden

Touringcarbedrijven in Nederland

Zoekt u tussen de vele touringcarbedrijven in Nederland een geschikte partner? Bekijk dan de mogelijkheden van Muys Reizen. Met een riant wagenpark met meer dan 50 voertuigen en vakbekwame chauffeurs zijn wij een veelzijdige busmaatschappij. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor een oplossing op maat.

Taxibus

8 zitplaatsen

Minibus

20 - 22 zitplaatsen

Luxe-mini touringcar

30 - 33 zitplaatsen

Bus

49 - 64 zitplaatsen

Muys Reizen: een van de meest veelzijdige touringcarbedrijven in Nederland

Omdat wij u tal van mogelijkheden bieden, mogen wij ons tot een van de meest veelzijdige touringcarbedrijven in Nederland rekenen. Zo heeft u de mogelijkheid om:

  • Een meerdaagse groepsreis binnen Europa samen te stellen;
  • Een dagtocht naar een evenment of musical te maken;
  • En een schoolreis naar een dierentuin of attractiepark te maken.

Daarnaast biedt Muys Reizen bussen te huur aan. Dit is ideaal als u er met een groot gezelschap op uit gaat. Denk bijvoorbeeld aan een familie- of vriendendag, een sportwedstrijd aan de andere kant van het land of een bedrijfsuitje.

Voor welke bus kiest u?

Dankzij een groot wagenpark met meer dan 50 voertuigen bieden wij voor ieder gezelschap een geschikte bus. Zo kiezen kleinere groepen doorgaans voor een taxi- of minibus. Voor grotere groepen bieden de luxe touringcars of dubbeldekkers een oplossing.

Bel ons voor meer informatie

Wilt u meer weten over de dienstverlening van een van de touringcarbedrijven in Nederland? Of wilt u een offerte aanvragen? Door te bellen naar (+31) 0165-342351 spreekt u snel een van onze medewerkers die al uw vragen beantwoorden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan