R

Door heel Europa

R

Reizen op maat

R

Oneindig veel mogelijkheden

Touringcarbedrijven Brabant

Bent u tussen al die touringcarbedrijven in Brabant op zoek naar de geschikte partner voor u? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Of u nu een meerdaagse groepsreis wilt maken of een dagtocht wilt maken tijdens een bedrijfsuitje of familiedag: Muys Reizen staat graag voor u klaar. Bovendien zorgen onze ervaren chauffeurs voor een onbezorgde busreis en staan uw wensen voorop!

Taxibus

8 zitplaatsen

Minibus

20 - 22 zitplaatsen

Luxe-mini touringcar

30 - 33 zitplaatsen

Bus

49 - 64 zitplaatsen

Een van de meest ervaren touringcarbedrijven van Brabant voor ieder uitstapje

Muys Reizen, een van de meest ervaren touringcarbedrijven van Brabant, is van alle markten thuis. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Wij hebben enkel professionele chauffeurs in dienst. Zo zorgen wij ervoor dat u veilig op uw bestemming arriveert en wordt u ook weer thuisgebracht.

Ook voor busverhuur

Naast dat u ons inschakelt voor diverse uitstapjes, bieden wij bussen te huur aan. Dit is een perfecte uitkomst als u een sportteam een belangrijke wedstrijd heeft aan de andere kant van het land, u een bedrijfsuitje op de planning heeft staan of er een dag op uit wilt met familie.

Onze medewerkers staan voor u klaar

Wilt u meer weten over een van de touringcarbedrijven in Brabant? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (+31) 0165-342351. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en bespreken samen met u de mogelijkheden. Ook heeft u de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan