R

Door heel Europa

R

Reizen op maat

R

Oneindig veel mogelijkheden

Touringcarbedrijf Brabant

Wilt u een touringcarbedrijf in Brabant inschakelen voor een dagtocht of meerdaagse reis? Dan zult u direct merken dat er veel busmaatschappijen actief zijn in de omgeving. Bekijk daarom de mogelijkheden van Muys Reizen. Wij beschikken over een groot wagenpark waardoor u altijd een bus vindt die geschikt is voor uw gezelschap. Bovendien bieden wij u altijd een oplossing op maat voor een scherpe prijs. Bel gerust eens om de mogelijkheden te bespreken.

Taxibus

8 zitplaatsen

Minibus

20 - 22 zitplaatsen

Luxe-mini touringcar

30 - 33 zitplaatsen

Bus

49 - 64 zitplaatsen

Touringcarbedrijf in Brabant staat garant voor uitstekende service

Als touringcarbedrijf in Brabant hebben wij de afgelopen jaren allerlei soorten gezelschappen mogen vervoeren. Dankzij deze ervaring vinden wij voor iedere situatie een oplossing. Waar dat begint? Bij een uitstekende klantenservice. Samen met u nemen wij uw wensen door en bespreken de passende mogelijkheden.

Voor ieder gezelschap een geschikte bus

Ons riante wagenpark bestaat uit meer dan 50 voertuigen. Bestaat uw groep uit meer dan 30 personen? Dan biedt een van de luxe touringcars of dubbeldekkers de oplossing. Voor kleinere groepen is het huren van een taxi- of minibus doorgaans voldoende.

Maak uw wensen kenbaar

Wilt u de mogelijkheden voor uw schoolreisgroepsreis of andere activiteit bespreken? Bel dan naar (+31) 0165-342351 en maak uw wensen kenbaar. Heeft u op voorhand nog vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over een specifieke touringcar? Ook dan belt u naar ons touringcarbedrijf in Brabant.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan