R

Door heel Europa

R

Reizen op maat

R

Oneindig veel mogelijkheden

Touringcar verhuur

Voor touringcar verhuur hoeft u niet ver te zoeken. Muys Reizen is al generaties lang hét bedrijf in personenvervoer in Brabant. Inmiddels is ons wagenpark uitgegroeid naar meer dan 50 (luxe) touringcars en taxibusjes. Hierdoor bieden wij voor iedereen, ook voor u, een passende oplossing. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Taxibus

8 zitplaatsen

Minibus

20 - 22 zitplaatsen

Luxe-mini touringcar

30 - 33 zitplaatsen

Bus

49 - 64 zitplaatsen

Touringcar verhuur, geschikt voor alle gelegenheden

Organiseert u het jaarlijks terugkerende bedrijfsuitje? Vindt er binnenkort een belangrijke wedstrijd plaats van de sportclub? Of heeft u een familiedag en gaan jullie er een dag op uit? Het zijn slechts een aantal situaties waarin touringcar verhuur de perfecte uitkomst is. Onze professionele chauffeurs zorgen er altijd voor dat iedereen heelhuids op de bestemming arriveert en terugkeert. Het wagenpark van Muys Reizen bestaat uit onder andere de volgende bussen:

  • Minibussen met zitplaatsen voor 20 tot 22 personen
  • Luxe touringcars voor 30 tot 33 personen
  • Touringcars voor 49 tot 64 personen
  • Dubbeldekkers voor maximaal 92 personen

Waar gaat de reis naartoe?

Schakelt u Muys Reizen in voor touringcar verhuur? Vraag dan een offerte aan voor een specifieke prijsindicatie. Deze offerte is afgestemd op uw wensen en eisen zodat u een fantastische tijd beleeft. Bij vragen of voor meer informatie over onze dienstverlening neemt u contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (+31) 0165-342351.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan