R

Door heel Europa

R

Reizen op maat

R

Oneindig veel mogelijkheden

Touringcar Rotterdam

Wilt u een touringcar huren in Rotterdam of omstreken? Dan bent u bij Muys Reizen aan het juiste adres. Of u nu een dagtocht wilt maken naar een evenement of een meerdaagse groepsreis wilt maken in Europa: dankzij ons wagenpark met meer dan 50 (luxe) touringcars heeft u tal van mogelijkheden.

Taxibus

8 zitplaatsen

Minibus

20 - 22 zitplaatsen

Luxe-mini touringcar

30 - 33 zitplaatsen

Bus

49 - 64 zitplaatsen

Touringcar voor iedere gelegenheid huren in de buurt van Rotterdam

Vindt er binnenkort een bedrijfsuitje plaats en wilt u een touringcar huren in de buurt van Rotterdam? Of heeft u een vriendendag georganiseerd en wilt u erop uit met de bus? Dan huurt u bij Muys Reizen een bus voor vrijwel ieder gezelschap. In ons wagenpark vindt u moderne en luxe touringcars die beschikken over diverse voorzieningen, zoals:

  • Verstelbare stoelen
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Dvd/cd-speler

Zorgeloos de weg op

Als u een touringcar huurt bij Muys Reizen, gevestigd nabij Rotterdam, wilt u natuurlijk zeker zijn van een veilige reis. Met enkel vakbekwame chauffeurs met veel ervaring in dienst, arriveert u altijd zorgeloos op uw bestemming en wordt u weer thuisgebracht.

Bespreek de mogelijkheden voor uw busreis

Bent u geïnteresseerd in het huren van een touringcar in de omgeving van Rotterdam? Neem dan contact op met Muys Reizen via (+31) 0165-342351 om uw wensen te bespreken. Dit telefoonnummer is natuurlijk ook bereikbaar voor vragen over groepsreizen of bushuur.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan