R

Door heel Europa

R

Reizen op maat

R

Oneindig veel mogelijkheden

Touringcar Breda

Een touringcar huren in Breda en omgeving kan eenvoudig bij Muys Reizen. U schakelt ons in voor diverse soorten busreizen, zoals meerdaagse groepsreizen, maar u kunt ook een bus huren voor een familiedag of andere soort trip.

Taxibus

8 zitplaatsen

Minibus

20 - 22 zitplaatsen

Luxe-mini touringcar

30 - 33 zitplaatsen

Bus

49 - 64 zitplaatsen

Zonder zorgen een dagje met uit met een touringcar uit omgeving Breda

Wilt u eenvoudig een dagje uit regelen met een grote groep? En wilt u niet met meerdere auto’s het land doorkruisen? Dan kunt u Muys Reizen, gevestigd dichtbij Breda, inschakelen voor het huren van een touringcar. Dankzij een uitgebreid wagenpark bieden wij u altijd een touringcar die voldoet aan uw wensen. Zo hebben wij onder andere:

  • (Luxe) touringcars die geschikt zijn voor 30 tot 64 personen
  • Luxe dubbeldekkers voor minimaal 66 tot maximaal 92 personen

Met de verstelbare stoelen, airconditioning, voetsteunen, leeslampjes, bar, toilet en dvd/cd-speler komt u niets tekort. Uiteraard zorgen onze ervaren chauffeurs ervoor dat u zorgeloos van A naar B wordt gebracht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Als u in de omgeving van Breda woont, dan staat Muys Reizen altijd voor u klaar met een passende touringcar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: (+31) 0165-342351.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan