vanaf €29,50 p.p.

Vervoer & Entree

Wij verwelkomen u graag op een van onze bussen!
U kunt met onze bus mee voor €29,50 p.p. We vertrekken ’s morgens vroeg om 08:00 uur in Bergen op Zoom en gaan langs een aantal opstapplaatsen. De verwachting is om tussen 10:30 uur en 11:00 uur aan te komen in Maastricht. Om 19.00 uur vertrekken we weer terug. De verwachtte aankomsttijd is +/- 21:30 uur.

Gaat u mee naar Maastricht?

Het grootste, mooiste en gezelligste kerstevenement gaat weer plaatsvinden! Wij gaan naar Magisch Maastricht op het Vrijthof! Er zijn genoeg activiteiten voor jong en oud. Voor de kleintjes is er een carrousel, een kersttreintje die rijdt door de prachtige wintertuin en vergeet de winterglijbanen met een lengte van 35 meter niet.

Houdt u van shoppen? Ga dan eens langs de kerstshop Magic Christmas World, een winkel vol met leuke hebbedingetjes en souvenirs.

Loop gezellig door de kerstmarkt en neem gerust een paar poffertjes onderweg. Natuurlijk staat er ook dit jaar een 12 meter hoge wensboom, koop een kerstbal, schrijf er een wens in en hang hem op!

Ook kunt u 3 uur lang schaatsen in een overdekte schaatsbaan en er staat een reuzenrad waar u in kunt genieten van het uitzicht.

Natuurlijk hoeft u niet persé voor de kerstmarkt te gaan, het centrum van Maastricht is ook prachtig! Denk bijvoorbeeld aan een belangrijk onderdeel van de stad, de Maas. Loop rustig lang de rivier en ontdek Maastricht. Of ga naar de Helpoort, de oudste stadspoort van heel Nederland! In Maastricht vindt u ook genoeg leuke winkeltjes waar u goed kunt shoppen.

Zo is er nog veel meer te beleven in Maastricht, zoals de Sphinxpassage, de Bisschopsmolen, de Sint Janskerk en de Sint Pietersberg.

Voor een lekker hapje kunt u terecht bij het Onze Lieve Vrouweplein. Er zijn natuurlijk ook nog veel meer straatjes met restaurants in Maastricht!

Kijk voor meer informatie op de website https://www.magischmaastrichtophetvrijthof.nl/nl 

Opstapplaatsen

U kunt bij ons opstappen bij de volgende plaatsen:
Rucphen (gratis parkeren bij Muys Reizen), Etten-Leur en Breda.
Voor een meerprijs van €1 p.p. kunt u opstappen in Bergen op Zoom en Roosendaal.

Opstaptijden:
08:00 Bergen op Zoom, NS Station
08:15 Roosendaal, NS Station
08:30 Rucphen, Sprundelseweg 31
08:45 Etten-Leur, Valpoort Winkelcentrum bushalte
09:00 Breda, Breda West Carpool A58, Bagven Park

Data

Wij rijden van 26 november tot en met 31 december 2021

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan