vanaf €29,50 p.p.

Vervoer & Entree

Wij verwelkomen u graag op een van onze bussen!
U kunt met onze bus mee voor €29,50 p.p.  We vertrekken ’s morgens vroeg om 8:00 in Bergen op Zoom en gaan langs een aantal opstapplaatsen. De verwachting is om tussen 10:30 en 11:00 aan te komen in Maastricht. Om 19.00u vertrekken we weer terug. Verwachte aankomsttijd is +/- 21:30.

Gaat u mee naar Maastricht?

Het grootste, mooiste en gezelligste kerstevenement gaat weer plaatsvinden! Wij gaan naar Magisch Maastricht op het Vrijthof! Er zijn genoeg activiteiten voor jong en oud. Voor de kleintjes is er een carrousel, een kersttreintje die rijdt door de prachtige wintertuin en vergeet de winterglijbanen met een lengte van 35 meter niet.

Houdt u van shoppen? Ga dan eens langs de kerstshop Magic Christmas World, een winkel vol met leuke hebbedingetjes en souvenirs.

Loop gezellig door de kerstmarkt en neem gerust een paar poffertjes onderweg. Natuurlijk staat er ook dit jaar een 12 meter hoge wensboom, koop een kerstbal, schrijf er een wens in en hang hem op!

Ook kunt u 3 uur lang schaatsen in een overdekte schaatsbaan en er staat een reuzenrad waar u in kunt genieten van het uitzicht.

Natuurlijk hoeft u niet persé voor de kerstmarkt te gaan, het centrum van Maastricht is ook prachtig! Denk bijvoorbeeld aan een belangrijk onderdeel van de stad, de Maas. Loop rustig lang de rivier en ontdek Maastricht. Of ga naar de Helpoort, de oudste stadspoort van heel Nederland! In Maastricht vindt u ook genoeg leuke winkeltjes waar u goed kunt shoppen.

Zo is er nog veel meer te beleven in Maastricht, zoals de Sphinxpassage, de Bisschopsmolen, de Sint Janskerk en de Sint Pietersberg.

Voor een lekker hapje kunt u terecht bij het Onze Lieve Vrouweplein. Er zijn natuurlijk ook nog veel meer straatjes met restaurants in Maastricht!

Opstapplaatsen

U kunt bij ons opstappen bij de volgende plaatsen:
Rucphen (gratis parkeren bij Muys Reizen), Etten-Leur en Breda.
Voor een meerprijs van €1 p.p. kunt u opstappen in Bergen op Zoom en Roosendaal.

Opstaptijden:
8:00 Bergen op Zoom, NS Station
8:15 Roosendaal, NS Station
8:30 Rucphen, Sprundelseweg 31
8:45 Etten-Leur, Valpoort Winkelcentrum bushalte
9:00 Breda, Breda West Carpool A58, Bagven Park

Data

dinsdag 15 december 2020
zaterdag 19 december 2020

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan