R

Door heel Europa

R

Reizen op maat

R

Oneindig veel mogelijkheden

Goedkope touringcar

U wilt natuurlijk niet te veel betalen als u een goedkope touringcar wilt huren. Daarom schakelt u een specialist als Muys Reizen in. Afhankelijk van de samenstelling van uw gezelschap hebben wij verschillende soorten touringcars voor u beschikbaar. Zo bieden wij u een brede reeks aan mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden voor het huren van een goedkope touringcar.

Taxibus

8 zitplaatsen

Minibus

20 - 22 zitplaatsen

Luxe-mini touringcar

30 - 33 zitplaatsen

Bus

49 - 64 zitplaatsen

Veel opties als u een goedkope touringcar wilt huren!

Dankzij ons uitgebreid wagenpark met meer dan 50 touringcars en taxibusjes vindt u bij ons altijd passend personenvervoer. Onze enthousiaste en vakbekwame chauffeurs zorgen voor een busreis van A naar B en weer terug. Of u nu een goedkope touringcar zoekt voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, een jaarlijks terugkerend schoolreisje of leuke dagtrip met de familie: Muys Reizen biedt u veel opties en voorziet u van een oplossing op maat.

Ook voor meerdaagse groepsreizen

Wilt u met een vriendengroep een week gaan skiën in de Alpen? Zonnen aan de Franse Rivièra? Of een stedentrip maken naar Berlijn? Als uw gezelschap bestaat uit 9 personen of meer stellen wij graag uw groepsreis door heel Europa samen.

Laat vrijblijvend een offerte opstellen

Heeft u interesse in het huren van een goedkope touringcar bij Muys Reizen? Vraag dan een offerte aan voor een specifieke prijsindicatie. Bij vragen of voor meer informatie neemt u natuurlijk contact met ons op. Hiervoor bel je naar (+31) 0165-342351.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan