Hasselt

Een dagje weg naar een stad waar echt van alles te beleven valt.

In deze periode van het jaar is het ook Winterland. Het stadscentrum wordt dan geheel aangekleed naar Winterse sferen. Met als middelpunt het Dusartplein, dat is dan omgetoverd naar Winterland. Hier vindt je de grootste kerstmarkt van België, een indoor schaatsbaan van 1.000m², verschillende attracties en zelfs een pop-up restaurant.

Maar zelfs als u niet meegaat voor de winterse sferen, dan kunt u bijvoorbeeld eindeloos shoppen in de leuke winkelstraten, een bezoek brengen aan het nationaal Jenevermuseum of gewoon een leuke wandeling maken door de authentieke binnenstad.

Als voorgaande u nog niet overtuigd heeft, misschien gaat u dan wel mee voor één van de grootse Primark winkels van België. Op 10 minuten lopen van waar we u afzetten, recht in de binnenstad.

Wij rijden op Woensdag 29 november, Zaterdag 9 en 15 december naar Hasselt.


Hasselt Tourismegids


Vindt hiernaast de officiële toerismegids voor de stad Hasselt.

Meer informatie

We komen aan in Hasselt rond 11 uur. De bus zal rond 20u terug vertrekken.
De bus zal parkeren aan de koning Boudewijnlaan. Vanuit hier kunt u heel makkelijk en snel de autovrije binnenstad te voet bereiken.
Wij gaan naar Hasselt op Woensdag 29 November 2017, Zaterdag 9 en Vrijdag 15 december 2017.
Breda, Etten-Leur, St. Willebrord, Rucphen (gratis parkeren bij Muys Reizen), Roosendaal en Bergen op Zoom. Extra opstapplaatsen in overleg.
U kunt met onze bus mee voor 20,50 euro p.p.

Wilt u mee, Meldt u aan via onderstaand formulier!

JaNee
ManVrouw
Vaste klantGoogleadvertentie in de krantvia een vriend/vriendin