R

Door heel Europa

R

Reizen op maat

R

Oneindig veel mogelijkheden

Dagtochten bus

Dagreizen en dagtochten die u met de bus kunt maken boekt u natuurlijk bij Muys Reizen. Ons vervoerbedrijf heeft voor u alle mogelijke vervoersopties en kan u een onvergetelijke reis bezorgen door de ervaren chauffeurs en klantgerichte instelling. Dat betekent dat wij actief met u meedenken over de beste keuze voor u en uw gezelschap. Dagreizen die u met de bus kunt maken beperken zich bij Muys Reizen overigens niet alleen tot onze landsgrenzen. Met een bus van Muys Reizen kunt u ook dagtochten maken in België, Duitsland, Frankrijk en zelfs het Verenigd Koninkrijk. Neem contact op met Muys Reizen en laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden van dé personenvervoerder van Brabant!

Taxibus

8 zitplaatsen

Minibus

20 - 22 zitplaatsen

Luxe-mini touringcar

30 - 33 zitplaatsen

Bus

49 - 64 zitplaatsen

Ook voor dagtochten met de bus naar verschillende evenementen

Voor veel groepen mensen is het leuk om met zijn allen naar een evenement toe te gaan. Bij Muys Reizen hebben wij het voorwerk al gedaan waardoor dagreizen met de bus nog gemakkelijker worden. Denk hierbij aan evenementen als:

  • De huishoudbeurs;
  • De Libelleweek;
  • Margriet Winterfair;
  • Kerstreizen naar verschillende kerstmarkten in binnen- en buitenland.

Ook voor specifieke of bijzondere dagreizen kunt u gebruik maken van een bus van Muys Reizen. Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met telefoonnummer 0165 342351. Onze medewerkers staan u graag bij in het plannen van uw dagtochten die u met de bus wilt ondernemen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan