R

Door heel Europa

R

Reizen op maat

R

Oneindig veel mogelijkheden

Busverhuur Brabant

Busverhuur met chauffeur in Bergen op Zoom, Brabant, regelt u uiteraard via Muys Reizen. Wij zijn een busmaatschappij en vervoersbedrijf in Rucphen en wij hebben inmiddels vele jaren ervaring waardoor wij perfect in kunnen spelen op de wensen van onze klanten. Onze klantvriendelijke chauffeur kunnen u veilig en comfortabel naar iedere bestemming in het binnenland en in Europa brengen. Ons busverhuur met chauffeur staat in Bergen op Zoom en de rest van Brabant al sinds jaar en dag bekend als de standaard voor personenvervoer. Neem vandaag nog contact op om de vervoersmogelijkheden voor u en uw gezelschap te bespreken.

Taxibus

8 zitplaatsen

Minibus

20 - 22 zitplaatsen

Luxe-mini touringcar

30 - 33 zitplaatsen

Bus

49 - 64 zitplaatsen

De mogelijkheden voor busverhuur met chauffeur in Bergen op Zoom en Brabant

Bij Muys Reizen heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten vervoersmiddelen. Welk busverhuur met chauffeur het beste is voor uw situatie in Bergen op Zoom of elders in Brabant, is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap. U kunt daarom in ons uitgebreide wagenpark kiezen uit de volgende opties:

  • Taxibussen met plaats voor 8 personen;
  • Minibussen met zitplaatsen voor 20 tot 22 personen;
  • Luxe-touringcars voor 30 tot 33 personen;
  • Schoolbussen en touringcars voor 49 tot 64 personen;
  • Dubbeldekkers die plaats bieden aan maar liefst 92 personen.

Zoals u ziet is er voor ieder gezelschap een optie en onze medewerkers voorzien u graag van advies en denken actief mee voor een geschikte oplossing.

Vraag een offerte aan of neem contact op met onze klantenservice

Bij overige vragen over het busverhuur met chauffeur in Bergen op Zoom of de rest van Brabant, kunt u altijd contact opnemen met onze bereidwillige collega’s. U kunt Muys Reizen bereiken door te bellen met telefoonnummer 0165 342351. Via onze website is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan