R

Door heel Europa

R

Reizen op maat

R

Oneindig veel mogelijkheden

Bus huren Woensdrecht

Een bus huren in Etten-Leur of Woensdrecht kunt u via Muys Reizen in orde maken. Ons bedrijf in Rucphen is in staat om het huren van een bus in Etten-Leur of Woensdrecht zo makkelijk mogelijk te maken. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap hebben wij verschillende soorten bussen, touringcars en taxibusjes beschikbaar voor verhuur. Daarmee bieden wij u een brede reeks aan mogelijkheden voor een personeelsuitje, vrienden dag of schoolreisje. Vraag naar de mogelijkheden voor het huren van een bus in Etten-Leur of Woensdrecht en neem vandaag nog contact op met Muys Reizen.

Een bus huren in Etten-Leur of Woensdrecht, de vele opties bij Muys Reizen

Een bus huren in Etten-Leur of Woensdrecht doet u natuurlijk altijd om een groep mensen van A naar B te krijgen. Hoe dit gebeurt en wat het doel van de reis is, bepaalt echter wel in hoge mate wat voor soort vervoer u nodig heeft. 

Taxibus

8 zitplaatsen

Minibus

20 - 22 zitplaatsen

Luxe-mini touringcar

30 - 33 zitplaatsen

Bus

49 - 64 zitplaatsen

Om u een zo uitgebreid mogelijke keuze te geven, heeft Muys Reizen daarom een wagenpark met maar liefst 50 moderne touringcars, bussen en taxi- en minibusjes. Wij hebben de volgende voertuigen in ons assortiment opgenomen:

  • Taxibussen met plaats voor 8 personen;
  • Minibussen met zitplaatsen voor 20 tot 22 personen;
  • Luxe-touringcars voor 30 tot 33 personen;
  • Schoolbussen en touringcars voor 49 tot 64 personen;
  • Dubbeldekkers die plaats bieden aan maar liefst 92 personen.

Met Muys Reizen wordt een bus huren in Etten-Leur of Woensdrecht een eenvoudige opgave. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Muys Reizen op telefoonnummer 0165 342351

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan